Steven Anthony Lawrence Biografia, Edat, Família, Alçada, Patrimoni net, Pel·lícules

Biografia de Steven Anthony Lawrence

Steven Anthony Lawrence és un actor nord-americà. Potser és més conegut pel seu paper recurrent com a Bernard Beans Aranguren a l’èxit de la sèrie original Disney Channel Even Stevens. Entre els seus altres crèdits televisius hi ha, Cheaper by the Dozen (2003), Kicking & Screaming (2005) i Bubble Boy (2001).

Carrera de Steven Anthony Lawrence

A més del seu paper a Even Stevens, els seus altres crèdits televisius inclouen That's So Raven, Married ... With, entre d'altres, Children, ER, Frasier i Amanda Show. També ha aparegut en els llargmetratges Dozen, Kicking & Screaming, Rebound i Jay and Silent Bob Strike Back (en una escena suprimida) Cheaper.



També va aparèixer al vídeo musical d'Everclear 'Father of Mine' com el nen petit el pare del qual surt a la seva família. Les seves darreres aparicions a la televisió van ser el 2011 com a elf rosa a l’anunci de vacances de T-Mobile i el 2012 com a disfressa de gos per a un anunci de Old Spice.



El 2013, Lawrence va guanyar l'atenció dels mitjans a Twitter, ja que un dels seus retrats va servir com a avatar del compte del raper nord-americà Tyler, el Creador. El 2016, l'aplicació de xarxes socials Snapchat va afegir un filtre conegut com a 'gens de faves' que permet als usuaris transformar la cara de Lawrence pel seu compte.

Steven Anthony Lawrence Edat

L'actor nord-americà va néixer el 19 de juliol de 1990 a Fresno, Califòrnia, Estats Units d'Amèrica. Celebra el seu aniversari el 19 de juliol de cada any. Té 29 anys a partir del 2019.



Foto de Steven Anthony Lawrence
Foto de Steven Anthony Lawrence

Família Steven Anthony Lawrence

Després de fer la nostra investigació, no es disposa de detalls sobre els seus pares i tampoc no se sap si té germans.

Steven Anthony Lawrence Esposa

A l’Antony li agrada mantenir la seva vida personal privada, de manera que no hi ha informació sobre la seva vida de cites. Per tant, no se sap si està casat o té fills. Tanmateix, aquesta informació s’actualitzarà tan aviat com estigui disponible.

Mesures corporals de Steven Anthony Lawrence

  • Alçada: 5 peus (1,54 m)
  • Pes: 87 lliures (87 lliures)
  • Mida de la sabata: No disponible
  • Forma del cos : No disponible
  • Color del cabell: No disponible

Salari de Steven Anthony Lawrence

El seu sou exacte encara no s'ha revelat, però la informació s'actualitzarà tan aviat com estigui disponible.



Steven Anthony Lawrence Patrimoni net

El patrimoni net de Steven a partir del 2019 s’estima en 1 milió de dòlars, que ha guanyat a través de la seva exitosa carrera com a actor.

Pel·lícules i programes de televisió de Steven Anthony Lawrence

Filmografia

  • 2017 Holly, Jingles i Clyde 3D com a Jingles
  • 2014 Randy App com a Chris
  • 2012 Eagleheart com a Gabey
  • 2011 Un dia sense mongetes com a caixer
    • Mort a Snooki com a Jimmy
    • Shapetown, EUA com a màxim
    • És una vida de cartró com Benny
  • 2010 Males herbes com a Keith
  • 2009 Projecte final d’Archie com a Brainiac
  • 2007 Bratz com Plunger Man
  • 2006 Dance Revolution com a jutge de celebritats
  • Rebot del 2005 com a Ralph
    • Kicking and Screaming com Mark Avery
  • 2003 Més barat per la docena com Dylan Shenk
    • El gat al barret de Seuss com a Dumb Schweitzer
    • La pel·lícula Even Stevens com Bernard 'Beans' Aranguren
    • Això és So Raven com Miles Bonay
  • 2002 13 llunes com Stevie
  • 2001 Buffy the Vampire Slayer com Chunky Kid
    • ER com John Thomas Frum
    • Bubble Boy com a Ice Cream Boy
  • 2002–2005 Expressa’t com a ell mateix
  • 2001-2003 Fins i tot Stevens com Bernard 'Beans' Aranguren
  • 2001-2002 Frasier com a Jason White / Kid
  • 2000 Shriek Si sabeu el que vaig fer el divendres passat tretze com a Chuckie
    • Absolutament cert
  • 1999 Lord of the Road com a Billy
    • La musa com a fill de Rob Reiner
    • Sabrina, la bruixa adolescent com a nen petit
  • 1999 El meu marcian favorit com a Nurplex Kid
    • Operació Splitsville com a amic de Billy
    • Somiadors com Matthew
  • 1999-2000 The Amanda Show com a Justin / Germà petit
  • 1998 Michael Hayes com a Fill de Jacob
  • 1996 .. amb Children as Kid # 1

Síndrome de Down de Steven Anthony Lawrence

Aquest actor té els cabells llargs. Potser no té Down’s, però sembla que hi hagi alguna cosa malament. Potser no seria de Down, però sembla que tingués deformitats.

quants anys té el marit de jekalyn carr

Steven Anthony Lawrence Disney Channel

És conegut pel seu paper recurrent com Bernard 'Beans' Aranguren a l'èxit de la sèrie original Disney Channel Even Stevens del 2001 al 2003.



Steven Anthony Lawrence Beans

Va interpretar el paper de Bernard 'Beans' Aranguren a l'èxit de la sèrie original Disney Channel Even Stevens del 2001 al 2003.

Carregant ... Carregant ...

Steven Anthony Lawrence Cat In The Hat

Va interpretar el paper de Dumb Schweitzer a El gat al barret, una pel·lícula de comèdia fantàstica nord-americana del 2003.



Steven Anthony Lawrence Weeds

Va interpretar el paper de Keith a Weeds, una sèrie de televisió de comèdia fosca nord-americana.

Preguntes freqüents sobre

Steven Anthony

Qui és Steven Anthony?

Lawrence és un actor nord-americà.

Quants anys té Steven Anthony?

Antony té 29 anys a partir del 2019. Va néixer el 1990.

Quina altura té Steven Anthony?

Antoni es troba a una alçada de 5 peus (1,54 m).

Està casat Steven Anthony?

A l’Antony li agrada mantenir la seva vida personal privada, de manera que no hi ha informació sobre la seva vida de cites.

Quant val Steven Anthony?

El patrimoni net de Steven a partir del 2019 s’estima en 1 milió de dòlars.

Quant guanya Steven Anthony?

El seu sou exacte encara no s'ha revelat, però la informació s'actualitzarà tan aviat com estigui disponible.

On viu Steven Anthony?

La seva zona de residència no està disponible.

Steven Anthony és mort o viu?

Steven encara és viu i té bona salut.

On és ara Steven Anthony?

És més conegut pel seu paper recurrent com Bernard Beans Aranguren a la reeixida sèrie Disney Channel Original Even Stevens.

Steven Anthony Lawrence Tweeter

Instagram de Steven Anthony Lawrence

Veure aquesta publicació a Instagram

Res com menjar un plat ple de Tyson selecciona pepites en un dia ennuvolat.

Una publicació compartida per Steven Anthony Lawrence (@itsmepopsbeans) el 13 de novembre de 2018 a les 12:08 pm PST

| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |