Biografia de Ralph Fiennes, edat, esposa, fills, germans, premis i filmografia

Biografia de Ralph Fiennes

Ralph Fiennes, nascut com a Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham-Fiennes, és un actor, productor i director anglès. Fiennes va aconseguir l'èxit al primer escenari del Royal National Theatre com a intèrpret de Shakespeare.

La interpretació de Fiennes del criminal de guerra nazi Amon Göth a Schindler’s List (1993) li va valer nominacions a l’Oscar al millor actor de repartiment i al Globus d’Or al millor actor de repartiment i va guanyar el premi BAFTA al millor actor de rol secundari.



La seva interpretació com a comte Almásy a The English Patient (1996) li va atorgar una segona nominació a l'Oscar, al millor actor, així com nominacions als BAFTA i als Globus d'Or.



Fiennes ha aparegut en diverses pel·lícules destacades, incloses Quiz Show (1994), Strange Days (1995), The End of the Affair (1999), Red Dragon (2002), Maid in Manhattan (2002), The Constant Gardener (2005) ), A Bruges (2008), The Reader (2008), Xoc dels titans (2010), Great Expectations (2012) i The Grand Budapest Hotel (2014).

Va donar veu a Ramsès a El príncep d’Egipte (1998), Lord Victor Quartermaine a Wallace & Gromit: La maledicció del conill (2005) i Alfred Pennyworth a La pel·lícula Lego Batman (2017). Fiennes també és conegut pels seus papers en grans franquícies cinematogràfiques com la sèrie de pel·lícules de Harry Potter (2005-2011), en què va interpretar Lord Voldemort, i la sèrie de James Bond, en què ha interpretat Gareth Mallory / M, començant pel Pel·lícula del 2012 Skyfall.



El 2011, Fiennes va debutar com a director amb la seva adaptació al cinema de la tragèdia Coriolanus de Shakespeare, en la qual també va interpretar el personatge principal. El 1995 va guanyar un premi Tony per interpretar el príncep Hamlet a Broadway. Des de 1999, Fiennes ha estat ambaixador d'UNICEF al Regne Unit. Fiennes també és associat honorari de la London Film School. Pel seu treball darrere de la càmera, el 2019 va rebre el premi Stanislavsky.

Ralph Fiennes Educació

Fiennes es va formar al St Kieran’s College durant un any, seguit de Newtown School, una escola independent dels quàquers al comtat de Waterford. Es van traslladar a Salisbury, a Anglaterra, on Fiennes va acabar la seva escolarització a Bishop Wordsworth’s School. Va continuar la pintura al Chelsea College of Art abans de decidir que actuar era la seva veritable passió.

Fiennes es va formar a la Royal Academy of Dramatic Art entre el 1983 i el 1985. Va començar la seva carrera al Open Air Theatre, Regent’s Park i també al National Theatre abans d’aconseguir protagonisme a la Royal Shakespeare Company. Fiennes va treballar per primera vegada a la pantalla el 1990 i va debutar al cinema el 1992 com a Heathcliff a Wuthering Heights d’Emily Brontë al costat de Juliette Binoche.



Ralph Fiennes Age

Fiennes, actor i productor de cinema i director anglès, va néixer el 22 de desembre de 1962 a Ipswich, Regne Unit. Ralph, que va néixer com a Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham-Fiennes, té 57 anys a partir del 2019.

antecedents ètnics de nick wright
Foto de Ralph Fiennes

Família Ralph Fiennes

A continuació es mostra l’esquema de la família de la família de Ralph, mentre que a continuació es mostra la informació detallada sobre la família:

Avis i besavis



  • Henry Alleyne Les (Avi)
  • Maurice Fiennes (Avi)
  • Sylvia Joan Fiennes (Àvia)
  • Joan Mary Moore (Àvia)
  • Gertrude Theodosia (Besavi)
  • Alberic Arthur Twisleton-Wykeham-Fiennes (Besavi)

Els pares

Carregant ... Carregant ...
  • Mark Fiennes (Pare)
  • Jennifer Lash (Mare)

Germans

  • Michael Emery (Germà)
  • Jacob Fiennes (Germà)
  • Sophie Fiennes (Germana)
  • Magnus Fiennes (Germà)
  • Marth Fiennes (Germana)
  • Joseph Fiennes (Germà)

Familia nombrosa

  • Heroi Fiennes Tiffin (Nebot)
  • Mercy Fiennes Tiffin (Neboda)
  • Tità Nathaniel Fiennes (Nebot)
  • Cheyenne Allegra Fiennes (Neboda)
  • Teale Isabella Fiennes (Neboda)
  • Nathaniel Fiennes (Nebot)
  • Shanti Atalanta Fiennes (Neboda)
  • Nicholas Lash (Tió)
  • Ephrem Lash (Tió)
  • Dominic Lash (Cosí)
  • Isabel Fiennes
  • Sam Fiennes
  • Teale Isabella Twisleon-Wykeham-Fiennes
  • Mercy Jini Willow Fiennes
  • Nathaniel Twisleton-Wykeham Fiennes

Família Fiennes

Els pares de Ralph són Mark Fiennes (1933-2004) que era pagès i fotògraf i Jennifer Lash (1938-1993) que va ser escriptora. L’industrial Sir Maurice Fiennes (1907–1994) i el brigadier Henry Alleyne Lash (1901–1975) van ser l’avi de Ralph. Edward Pomeroy Colley, enginyer civil i passatger de primera classe que va morir a l’enfonsament del RMS Titanic, era el seu besavi.

Fiennes és també vuitè cosí de Charles Philip Arthur George, príncep de Gal·les, i cosí tercer de l'aventurer Ranulph Fiennes i de l'autor William Fiennes. El seu nebot Hero Fiennes-Tiffin va interpretar a Tom Riddle, el jove Lord Voldemort, a Harry Potter i el príncep mig sang.

Ralph Fiennes Germans

Ralph Fiennes és el gran d’una família de sis fills. Els seus germans són actors anglesos Joseph Fiennes , Martha Fiennes (directora de cinema), Magnus Fiennes (compositora), Sophie Fiennes (cineasta) i Jacob Fiennes (conservacionista). El seu germà d’acollida, Michael Emery, és arqueòleg.

Joseph Fiennes i Ralph Fiennes

Joseph Fiennes és el germà petit de Ralph que també és actor i ha aparegut com a William Shakespeare a l’escenari. És molt conegut per aparèixer a la pel·lícula, Shakespeare in Love.

Ralph Fiennes Soci

Ralph Fiennes va començar a sortir amb l’actriu anglesa Alex Kingston el 1983 després de conèixer-se a la Royal Academy of Dramatic Art on eren estudiants. El 1993 van fer el nus, però es van divorciar el 1997 després de la seva aventura amb l'actriu Francesca Annis .

Després va sortir amb Francesca Annis des del 1995 fins que es van separar el 7 de febrer del 2006 en una separació qualificada com a 'amarga', després dels rumors que tenia una aventura amb una cantant romanesa de nom Cornelia Crisan.

Ralph Fiennes Nens

Ralph Fiennes no té fills.

Ralph Fiennes Mesures corporals

  • Alçada: 5 metres 9 polzades (1,8 metres o 180 cm)
  • Pes: 174 lliures (lliures) o 79 quilograms
  • Mida de la sabata: No disponible
  • Forma del cos : No disponible
  • Color del cabell: Negre

Salari de Ralph Fiennes

Ralph, que és àmpliament conegut per les seves habilitats en el camp de la interpretació, se sap que rep un salari anual que s’estima en 1.000.000 de dòlars.

Ralph Fiennes Patrimoni net

Fiennes és un actor anglès que té un patrimoni net de 30 milions de dòlars.

Ralph Fiennes Harry Potter

Ralph interpreta el personatge de Lord Voldemort, el personatge principal de la sèrie de novel·les de Harry Potter de J. K. Rowling. Ralph interpreta el paper des de la quarta temporada titulada Harry Potter i el calze de foc fins a la vuitena temporada: Harry Potter i el nen maleït.


Articles sobre salut
1. Beneficis per a la salut de les pomes
2. Beneficis per a la salut dels plàtans
3. Beneficis per a la salut de la mel
4. Beneficis per a la salut del gingebre
5. Beneficis per a la salut de l'all
6. Beneficis per a la salut de la llimona
7. Beneficis per a la salut de la carbassa
8. Beneficis per a la salut de les síndries
Articles sobre salut
1. diabetis
2. Tractament de la diabetis
3. Càncer
4. Càncer de pulmó
5. Pressió sanguínea
6. Atac de cor
7. Ronyó
8. Mal de cap

Ralph Fiennes Filmografia

  • 1992 Wuthering Heights d’Emily Brontë
  • 1993 El nadó de Mâcon
  • 1993 Llista de Schindler
  • 1994 Concurs
  • 1995 Dies estranys
  • 1996 El pacient anglès
  • 1997 Oscarscar i Lucinda
  • 1998 Els venjadors
  • 1998 El príncep d’Egipte
  • 1999 Sol
  • 1999 Onegin
  • 1999 El final de l’afer
  • 1999 Temporades de donar
  • 2000 El creador de miracles
  • 2002 Aranya
  • 2002 El bon lladre
  • 2002 drac vermell
  • 2002 Minyona a Manhattan
  • 2005 El Chumscrubber
  • 2005 Cromofòbia
  • 2005 El jardiner constant
  • 2005 Wallace & Gromit: La maledicció del conill
  • 2005 La comtessa blanca
  • 2005 Harry Potter i el calze de foc
  • 2006 Terra dels Cecs
  • 2007 Harry Potter i l’ordre del Fènix
  • 2008 A Bruges
  • 2008 La duquessa
  • 2008 El lector
  • 2009 The Hurt Locker
  • 2009 Harry Potter i el príncep mestís
  • 2010 Cement Junction
  • 2010 Xoc dels Titans
  • 2010 Nanny McPhee i el Big Bang
  • 2010 El somni més salvatge
  • 2010 Harry Potter i les relíquies de la mort: primera part
  • 2011 Harry Potter i les relíquies de la mort: segona part
  • 2011 Coriolà
  • 2012 La ira dels titans
  • 2012 Skyfall
  • 2012 Grans expectatives
  • 2013 La dona invisible
  • 2014 El Grand Budapest Hotel
  • 2014 Dues dones
  • 2015 A Bigger Splash
  • 2015 Espectre
  • 2016 Salut, Cèsar!
  • 2016 Kubo i les dues cordes
  • 2017 La pel·lícula de Lego Batman
  • 2017 Sea Sorrow
  • 2018 El corb blanc
  • 2018 Holmes i Watson
  • 2019 Secrets oficials
  • 2019 La pel·lícula Lego 2: la segona part
  • 2020 Dolittle
  • 2020 No hi ha temps de morir
  • 2020 L’home del rei
  • TBA El Dig

Ralph Fiennes Voldemort Maquillatge

Premis Ralph Fiennes

  • 2018: Premi a l’Acadèmia del Cinema Europeu al Cinema Mundial
  • 2015: Premi Empire Legend
  • 2012: Premi Teen Choice per la pel·lícula Choice: Rumble
  • 2011: British Independent Film Award: premi Richard Harris.
  • 2009: Premi de l'Associació de Crítics de Cinema de l'àrea de Washington D.C. al millor conjunt, The Hurt Locker
  • 2009: Premi Gotham Independent Film a la millor interpretació del conjunt: The Hurt Locker
  • 2005: Premi de cinema independent britànic al millor actor, The Constant Gardener.
  • 1999: Premi de cinema europeu al millor actor, Sunshine
  • 1995: Premi Drama Desk a l’actor millor en una obra de teatre - Hamlet
  • 1995: Premi Tony al millor actor principal d’una obra teatral, Hamlet
  • 1994: Premi BAFTA al millor actor secundari, Schindler’s List.
  • 1994: Premi National Society of Film Critics Award al millor actor de repartiment: Schindler’s List

Preguntes més freqüents sobre Ralph Fiennes

Qui és Ralph Fiennes?

Ralph és un actor, productor de cinema i director d'origen anglès.

Quants anys té Ralph Fiennes?

Fiennes celebra el seu aniversari el 22 de desembre de cada any. A partir del 2019, Ralph té 57 anys.

Quina altura té Ralph Fiennes?

L'actor d'origen anglès mesura una alçada de peu d'1,8 metres, que equival a 5 peus i 9 polzades d'alçada.

Està casat Ralph Fiennes?

Ralph tenia una relació amb l'actriu Alex Kingston. Fiennes també va estar involucrat en una relació amb Francesca Annis del 1995 al febrer del 2006.

Quant val Ralph Fiennes?

Fiennes és un actor anglès que té un patrimoni net de 30 milions de dòlars.

Quant guanya Ralph Fiennes?

Ralph, que és àmpliament conegut per les seves habilitats en el camp de la interpretació, se sap que rep un salari anual que s’estima en 1.000.000 de dòlars.

On viu Ralph Fiennes?

L’actor d’origen anglès encara no ha revelat on viu. Aquesta informació aviat s’actualitzarà.

Ralph Fiennes és mort o viu?

Ralph és viu i sa.

On és ara Ralph Fiennes?

Fiennes treballa en nous projectes.

Facebook de Ralph Fiennes

Per veure la seva pàgina de Facebook, feu clic a aquí .

Twitter de Ralph Fiennes

Instagram de Ralph Fiennes

Veure aquesta publicació a Instagram

Ralph es va reunir amb els fans després de tocar Hamlet a Broadway • Beth Radtke a través de Facebook 1995

Una publicació compartida per (@ralphnfiennes) el 13 de gener de 2020 a les 23:42 PST

| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |