Jason Scott Lee Biografia, Wiki, Edat, Esposa, Alçada, Actor, Pel·lícules i Patrimoni net

Qui és Jason Scott Lee? Biografia i wiki de Jason Scott Lee

Jason Scott Lee és un artista i actor marcial nord-americà, nascut el 19 de novembre de 1966 a Los Angeles, Califòrnia, Estats Units. Lee és molt conegut pel seu paper de Bruce Lee a la pel·lícula d'arts marcials: Dragon: The Bruce Lee story. També va aparèixer en nombroses pel·lícules directes a vídeo com Dràcula II: Ascensió (2001), Timecop 2: La decisió de Berlín (2003).



Jason Scott Lee Edat i aniversari

Lee té 53 anys a partir del 2019, va néixer el 19 de novembre de 1966 a Los Angeles, Califòrnia, Estats Units EUA . Cada any celebra el seu aniversari el 19 de novembre. Lee complirà 54 anys a partir del 19 de novembre de 2020.



Jason Scott Lee Altura i pes

Jason és un home d’alçada mitjana, a més a més, sembla que és bastant alt a les seves fotos. Es troba a una alçada de 5 peus 11 polzades (1,8 metres). També pesa 80 kg.

Jason Scott Lee Educació

Lee va assistir a l'escola a l'escola secundària Pearl City a Hawaii, ja que Jason comparteix arrels xineses i hawaianes



Família Jason Scott Lee

Lee és el fill de Sylvia i Robert Lee. Jason ha mantingut tota la informació sobre els seus pares lluny de l’escrutini del públic. Aquesta informació està en procés de revisió.

Jason Scott Lee Esposa

Lee es va casar amb la seva encantadora esposa Diana Chan el 2008. La parella no va revelar si tenen fills, però, la informació serà actualitzada un cop publicada al públic.

Jason Scott Lee Patrimoni Net

Jason ha gaudit d’una llarga carrera a la indústria de l’entreteniment. A través dels ingressos del seu treball com a actor, ha pogut acumular una modesta fortuna. Es calcula que Jason té un patrimoni net d’uns 6 a 10 milions de dòlars.



Jason Scott Lee Mesures i fets

Aquests són alguns fets i mesures corporals interessants que heu de conèixer sobre Jason Scott Lee.

Foto de Jason Scot Lee
Foto de Jason Scott Lee

Jason Scott Lee Bio i Wiki

  • Noms complets: Jason Scott Lee
  • Popular com : Jason Scott
  • Gènere: Home
  • Ocupació / professió : Artista i actor
  • Nacionalitat : Nord-americà
  • Raça / ètnia : No disponible
  • Religió : Desconegut
  • Orientació sexual: Recte

Aniversari de Jason Scott Lee

  • Edat / Quina edat? : 53 anys (2019)
  • Signe del zodíac : Escorpí
  • Data de naixement : 19 de novembre de 1966
  • Lloc de naixement: Los Angeles, Califòrnia, EUA
  • Aniversari : 19 de novembre

Jason Scott Lee Mesures corporals

  • Mesures corporals : No disponible
  • Alçada / Quant alt? : 5 peus 11 polzades (1,8 m)
  • Pes : 80 kg (176,4 lliures).
  • Color d'ulls : No disponible
  • Color de cabell : No disponible
  • Mida de la sabata : No disponible
  • Mida del vestit : No disponible

Jason Scott Lee Família i relació

  • Pare (pare) : Robert Lee
  • Mare : Sylvia Lee
  • Germans (germans i germanes) : Desconegut
  • Estat civil : Casat
  • Esposa / Cònjuge : Casat amb Diana Lee
  • Nens : Per actualitzar

Jason Scott Lee Networth i Salari

  • Patrimoni net : Entre 6 i 10 milions de dòlars.
  • Sou : Sota revisió
  • Font d'ingressos : Actuació

Jason Scott House and Cars

  • Lloc de residència : Per actualitzar
  • Cotxes : S'actualitzarà la marca del cotxe

Jason Scott Lee Com a carrera professional

Lee va començar la seva carrera interpretativa participant en petits papers a Born in East L.A. i Back to the Future Part II. El seu primer paper va ser Bruce Lee al biopic Dragon: The Bruce Lee Story. Scott va interpretar papers principals en altres pel·lícules com Map of the Human Heart i Rapa-Nui.

Lee va ser considerat pel paper de Liu Kang a la pel·lícula de 1995 Mortal kombat. No obstant això, va rebutjar el paper i el va substituir per Robin Shou. Lee va interpretar a Caine 607 a la pel·lícula Soldier juntament amb Kurt Russell i el director de cinema de Mortal Kombat, Paul Anderson.



El 2000 va interpretar a Aladdin a la minisèrie Arabian Nights. Va fer treball de veu en off per a la pel·lícula d’aventures d’animació Disney Lilo & Stitch del 2002. Lee va continuar apareixent en diverses pel·lícules directes al vídeo com Dràcula II: Ascensió (2001), Timecop 2: La decisió de Berlín i La profecia: abandonats.

Lee es troba entre els actors, productors i directors entrevistats al documental The Slanted Screen. Lee va interpretar a Eddie a la pel·lícula esportiva Balls of Fury en la seva primera pel·lícula de llançament al cinema. Va actuar com a El rei de Siam al musical The King and I de Rodgers i Hammerstein en una producció al London Palladium el 2000 al costat d'Elaine Paige.

valor net de Dafne
Carregant ... Carregant ...

Lee va fer el seu debut operístic en el paper que no cantava de Pasha Selim a la producció de Hawaii Opera Theatre de Abduction from the Seraglio de Mozart a la sala de concerts Blaisdell d’Honolulu. Lee també havia d’actuar com a El rei de Siam a la producció d’Opera Australia de The King and I del 2014 a Melbourne davant Lisa McCune però va resultar ferit, Lou Diamond Phillips va haver de prendre el seu paper. Lee va interpretar a Hades Dai a Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny. A més, també va donar veu al personatge principal de The Swordsman per a la pel·lícula curta de titelles de Kevin McTurk, The Haunted Swordsman.

Jason Scott Lee Bruce Lee

Jason va assumir el seu primer treball de conducció representant a Bruce Lee en el film biogràfic Dragon: The Bruce Lee Story el 1993. Lee ha preparat en l'artesania marcial de Bruce Lee Jeet Kune Do des que representa Lee i continua preparant-se i actualment és un professor assegurat sota l'anterior estudiant de Bruce Lee. Jerry Poteet.

Jason Scott Lee Filmografia

  • 1987 : Nascut a l'est de L.A. Paco
  • 1989 : Tornar al futur Part II Paper de Whitey
  • 1991 : Ghoulies 3: Ghoulies Go to College - Kyle
  • 1993 : Mapa del cor humà -Avik
  • 1993 : Drac: La història de Bruce Lee - Bruce Lee
  • 1994 : Rapa-Nui Noro
  • 1994 : Picture Bride Worker
  • 1994 : El llibre de la selva Mowgli
  • 1997 : Murder in Mind - Holloway
  • 1998 : Conte de la mòmia -Riley
  • 1998 : Soldat Caine 607
  • 2002 : Lilo & Stitch David Kawena
  • 2003 : Dràcula II: Ascensió -Pare Uffizi, Timecop 2: La decisió de Berlín- Ryan Chan
  • 2005 : Dracula III: Legacy Father Uffizi, Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch -David Kawena, The Prophecy: Forsaken- Dylan, Only the Brave - Glenn Takase
    Nòmada I
  • 2007 : Boles de Fúria - Eddie
  • 2008 : Ball del drac -Cheng
  • 2014 : Seventh Són Urag
  • 2016 : Tigre ajupit, drac amagat: Espasa del destí - Hades Dai
  • 2019 : The Haunted Swordsman -The Swordsman
  • 2020 : Mulan Bori Khan

Televisió

A continuació es mostra l'Any i la sèrie de televisió Role on Jason va ser llançat

  • 1988 Matlock Lee Tran Temporada 2: El pescador
  • 1989 Wolf Chin Temporada 1: Cortines del silenci
  • 1990 CBS Schoolbreak Special John Henderson Temporada 7: American Eyes
  • 1990 The Lookalike John Charlie Chan
  • 1990 Vestige of Honor- Ha-Kuhn
  • 1997 La fam Craig Yun Temporada 1: El secret Shih Tan
  • 2000 Minisèrie Arabian Nights Aladdin
  • 2010-2013 Hawaii Five-0 Detective Kaleo

Preguntes més freqüents sobre Jason Scott Lee

Qui és Jason Scott Lee?

Lee és un artista i actor marcial nord-americà, nascut el 19 de novembre de 1966 a Los Angeles, Califòrnia, Estats Units. Lee és molt conegut pel seu paper de Bruce Lee a la pel·lícula d'arts marcials: Dragon: The Bruce Lee story.

Quants anys té Jason Scott Lee?

Lee té 53 anys a partir del 2019, va néixer el 19 de novembre de 1966 a Los Angeles, Califòrnia, Estats Units EUA . Cada any celebra el seu aniversari el 19 de novembre. Lee complirà 54 anys a partir del 19 de novembre de 2020.

Quina altura té Jason Scott Lee?

Jason és un home d’alçada mitjana, a més a més, sembla que és bastant alt a les seves fotos. Es troba a una alçada de 5 peus 11 polzades (1,8 metres). També pesa 80 kg.

Està casat Jason Scott Lee?

Lee es va casar amb la seva encantadora esposa Diana Chan el 2008. La parella no va revelar si tenen fills, però, la informació serà actualitzada un cop publicada al públic.

Quant val Jason Scott Lee?

Jason ha gaudit d’una llarga carrera a la indústria de l’entreteniment. A través dels ingressos del seu treball com a actor, ha pogut acumular una modesta fortuna. Es calcula que Jason té un patrimoni net d’uns 6 a 10 milions de dòlars.

On viu Jason Scott Lee?

Per motius de seguretat, Scott no ha compartit la seva ubicació exacta de residència. Actualitzarem aquesta informació immediatament si obtenim la ubicació i les imatges de casa seva.

Scott Lee és mort o viu?

Scott està viu i té bona salut. No s’ha informat que estigués malalt o que tingués problemes relacionats amb la salut.

On és Scott Lee Now?

Scott treballa com a artista i actor marcial, nascut el 19 de novembre de 1966 a Los Angeles, Califòrnia, Estats Units. Scott és molt conegut pel seu paper de Bruce Lee a la pel·lícula d’arts marcials: Dragon: The Bruce Lee story.

Jason Scott Lee Contactes de xarxes socials

Biografies relacionades.

També us pot agradar llegir el document Va ser , Carrera , Família , Relació, Mesures corporals , Patrimoni net , Assoliments, i més sobre:

Referència:

Reconeixem els següents llocs web als quals hem fet referència mentre escrivíem aquest article:

  • Viquipèdia
  • IMDB
  • FaceBook
  • Twitter
  • Instagram i
  • Youtube
| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |